Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از تولید و پرورش پنج نژاد خالص موش فرانسوی آزمایشگاهی برای اولین بار در دانشگاه‌های شمال غرب کشور در ارومیه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر ایرج محبی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جهت گیری دانشگاه به طرف نیل به دانشگاههای نسل سوم و چهارم بوده و بر این اساس پژوهش‌های هدفمند و تولیدات علمی مناسب با نیاز های جامعه در اولویت برنامه های پژوهشی دانشگاه است، اظهار کرد: در تدوین نقشه راه توسعه عرصه سلامت استان توسعه زیر ساخت های پژوهشی نیز مد نظر دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گرفته و در طی سال های اخیر  راه اندازی اولین پژوهشکده سلولی مولکولی استان ، مرکز مطالعاتی کوهورت دریاچه ارومیه ، راه اندازی پژوهش های زیر ساختی ، برنامه های موفق ثبت ضایعات نخاعی و تروما ، ساخت آزمایشگاه مرجع نمونه هایی از این اقدامات است که در این بین ساخت مرکز تحقیقات و پرورش حیوانات آزمایشگاهی (مستقر در دانشکده دارو سازی) نیز برای ورود به عرصه رهیافت‌های علمی پژوهشی نوین در عرصه سلامت از اهمیت خاصی برخوردار است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در ادامه گفت: در حال حاضر در جهان میزان پیشرفت و ترقی هر کشور را با میزان استفاده از حیوانات آزمایشگاهی برای امر تحقیق و پژوهش های علمی در آن کشور یکی می دانند و با توجه به اهداف کلان و دراز مدت دانشگاه، مقرر شده که مرکز تحقیقات و پرورش حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه جهت سرویس دهی به محققین استان و استانهای همجوار فعال و قدرتمند شود که این امر پس از تائید ریاست و اعضای هئیت رئیسه دانشگاه اجرایی شد.

محبی افزود: در جهت اجرای هدف فوق تفاهم نامه ای با انستیتو پاستور ایران و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه  منعقد شده که در این تفاهم نامه مقرر شد خدمات حیوانات آزمایشگاهی و راه اندازی مدرن توسط انستیتو پاستور ایران انجام شده و در این خصوص طی شش ماه گذشته با تعاملات و بازدید های میدانی متعدد و استاندارد سازی مرکز ایران از ۱۵ تیر ماه سال جاری پنج نژاد خالص از انستیتو پاستور ایران به دانشگاه منتقل و عملیات تولید و پرورش آنها آغاز شده است .

وی خاطر نشان کرد: حیوانات فوق به عنوان مدل انسانی بیماری های سرطان، دیابت ، ام اس ، لیشمانیا ، هپاتیت در تحقیقات پزشکی و انسانی مورد مصرف بین المللی قرار دارند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: امیدوارم بتوانیم با هماهنگی تنگاتنگ با انستیتو پاستور ایران در جهت افزایش ابزار دقیق تحقیقات و آزمایشگاه که همانا حیوانات آزمایشگاهی است به موفقیت های بیشتر دست یابیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موش تحقيقات آزمايشگاه سرطان ام اس دیابت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار