Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدای از دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه نسبت به برگزاری مجدد امتحان درس ارتودنسی 2 نظری به صورت حضوری اعتراض دارند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت حضور دانشجویان در محیط دانشگاه، آموزش مجازی به عنوان راه­کار اصلی ادامه تحصیل دانشجویان و جلوگیری از وقفه آموزشی مورد توجه قرار گرفت و وزات بهداشت دستورالعملی را به منظور ارائه آموزش مجازی به دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور ارسال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  گفته می شود که دانشگاه‌ها باید امتحانات برخی از دورس نظری را به صورت مجازی برگزار کنند، اما برخی از اساتید گویا به برگزاری امتحانات مجازی اعتقادی ندارند و می خواهند امتحانات را به صورت حضوری هم برگزار کنند.   گویا دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دچار این مشکل شدند. به گفته یکی از دانشجویان با وجود اینکه امتحان مجازی درس ارتودنسی 2 نظری برگزار شده، اما استاد مربوطه می خواهد یک بار دیگر به صورت حضوری این امتحان را برگزار کند و این امر موجب اعتراض آنها شده است.   این دانشجوی دانشکده دندانپزشکی می‌گوید: با توجه به شیوع ویروس کرونا قرار بر این بود امتحانات ما به صورت مجازی برگزار شود و این کار هم انجام شد.
وی در ادامه می‌افزاید: امتحان درس ارتودنسی 2 نظری به صورت مجازی برگزار شد، حالا استاد مربوطه می‌خواهد دوباره از ما امتحان را به صورت حضوری بگیرد. وقتی جویای این کار شدیم ادعا می‌کنند که دانشجویان در این درس تقلب کردند.
این فعال دانشجویی عنوان می‌کند: با توجه به دستور ستاد ملی کرونا و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، امتحانات دانشجویان باید به صورت مجازی برگزار شود.    
در این راستا، یکی از مسئولین دانشکده دندان پزشکی دانشگاه ارومیه به خبرنگار ما می‌گوید: دانشجویان مشکل خود را به صورت کتبی و رسمی نکرده اند اگر دانشجویان نسبت به این موضوع اعتراضی دارند ابعاد این مشکل باید در دانشگاه بررسی شود. این کار درستی نیست که دانشجویان بخواهند هر موضوعی را رسانه‌ای و از این طریق مشکل آن‌ها حل کنند.
این مسئول دانشکده دندانپزشکی می‌گوید: در دانشگاه، قوانینی وجود دارد که ما را ملزم به برگزاری امتحانات به صورت مجازی کرده است. مسلما اگر قرار باشد امتحان به صورت حضوری برگزار شود برپایه این قوانین خواهد بود.
وی می‌افزاید: در امتحان درس ارتودنسی 2 نظری تشخیص داده شده دانشجویان در این درس تقلب کردند، به خاطر همین تصمیم گرفته شده تا امتحان این درس به صورت حضوری برگزار شود. اگر بناست این امتحان دوباره گرفته شود مطمئنا با هماهنگی مسئولین مربوطه و رعایت پروتکل‌های بهداشتی خواهد بود.
این مسئول دانشکده دندانپزشکی می‌گوید: امکان دارد استاد مربوطه تشخیص به تقلب در امتحان را داده باشد و بخواهد با برگزاری امتحان به صورت حضوری، دانشجو را بسنجد. ما دوست نداریم برای هیچ دانشجویی مشکل پیش بیاید و مسلما این را هم می‌خواهیم دانشجویان به خوبی آموزش ببینند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ارومیه کرونا ویروس آموزش مجازی وزارت بهداشت صورت مجازی برگزار دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی ارومیه صورت حضوری برگزار شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۰۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت