Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی برای واکسیناسیون روزانه ۴۰ هزار نفر اعلام آمادگی کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، در حالی که دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی از دیروز 14 شهریور ماه آمادگی خود را برای واکسیناسیون روزانه 40 هزار نفر از متولدان سال 55 و پیش از آن اعلام کرده که در شبانه روز گذشته یک هزار و 64 نفر واکسن کرونا دریافت کردند تا مجموع کل واکسیناسیون به 926 هزار و 567 نفر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون کار واکسیناسیون و درمان بیماران کرونایی همچنان در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها همچنان باقی است و کادر درمان با جدیت و تلاش مضاعف در حال خدمت به همنوعان هستند.

با توجه به افزایش موارد ابتلا به کرونا و افزایش بیماران بدحال بستری در بیمارستان‌ها، تخت خالی در بیمارستان طالقانی ارومیه وجود ندارد و بیماران در حیاط بیمارستان ویزیت می‌شوند هر چند که کادر درمان از نبود تخت برای بیماران ناراحت هستند اما بیماران اظهار دارند که آنان تمام تلاش خود را برای بهبود حال بیماران به کار بسته‌اند.

سمنان از پیک پنجم کرونا گذر کرد؛ مردم همچنان پروتکل‌ها را رعایت کنندبستری‌های کرونا در استان کرمان از مرز 37000 نفر گذشت / دلتا ویروس جان 2 کودک کرمانی را گرفت

همچنین در روزهای گذشته برخی بیماران کرونایی اعتراض داشتند که با وجود داشتن تخت‌های خالی در برخی بیمارستان‌ها، چرا از پذیرش بیماران سر باز می‌زنند در حالی که برخی بیمارستان‌ها تخت‌های خالی را برای بیماران قلبی و تصادفی و غیرکرونایی اختصاص داده و در صورت ضرورت به بیمارانی که درصد اکسیژن خون آنها به پایین‌ترین سطح خود رسیده باشد اختصاص می‌دهند.

همچنین از برخی بیمارستان‌های خصوصی و بزرگ ارومیه خبر می‌رسد که از نخستین روزهای شیوع کرونا تاکنون به کمک بیمارستان‌های دولتی آمده و در نبود دستگاه سی‌تی‌اسکن در بیمارستان طالقانی، کار اسکن را انجام می داد.

حتی بیمارستان میلاد ارومیه که چندی پیش مورد اعتراض برخی مردم مبنی بر عدم پذیرش بیماران کرونایی واقع شده بود، اعلام کرده که برابر با بیمارستان بزرگ امام خمینی(ره) ارومیه، بیمار بستری پذیرش کرده و بیشتر از آن نیز بیمار در بخش آی سی یو بستری شده است.

در مجموع با توجه به اینکه هر روز موارد بیشتری از ابتلای هم استانی‌ها به کرونا ثبت می‌شود و وجود بیش از دو هزار نفر بیمار بدحال که از مشکلات تنفسی رنج می‌برند، همچنین ثبت بیش از 300 نفر در بخش آی سی یو، وجود 70 بیمار متصل به ونتیلاتور و ابتلای بیش از یک هزار و 600 نفر دیگر به کرونا نشان می‌دهد که باید بیش از پیش دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

انتهای پیام/7548/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۳۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید